Landgoed Duin & Kruidberg

21/10/2015 Mark van Leeuwen

Differend, afscheid, uitvaart, Landgoed Duin & Kruidberg

“De uitstraling van Duin & Kruidberg is adembenemend. Kijk maar eens om je heen en ervaar de pracht van de Engelse tuin. Of proef de verfijnde gerechten uit onze keuken. Zowel in brasserie DenK als in De Vrienden van Jacob kan je culinair genieten en zorgen onze medewerkers ervoor dat je je helemaal thuis voelt.”

Bernard Lensink is General Manager. Al wandelend door het park vertelt hij over het landhuis, de restaurants, de vijf stijlkamers én over het nabij gelegen koetshuis Nova Zembla.

“Oog voor detail is bij Landgoed Duin & Kruidberg heel belangrijk. Wij laten een ceremonie, condoleance of diner volledig op de wens van de familie aansluiten. Tijdens de voorbereiding is er persoonlijk contact ook met de uitvaartbegeleider. Met elkaar zoeken we naar een passende sfeer, kiezen we de juiste ruimte en doorlopen we de kaart voor de culinaire invulling.”

Differend, afscheid, uitvaart, Bernard Lensink, Duin & Kruidberg

‘Het is belangrijk om die laatste momenten met elkaar gepast en liefdevol af te sluiten’

Bernhard Lensink

Voordat Bernard het stijlvolle koetshuis laat zien, met daarin een familiekamer, stilteruimte en ceremoniezaal, brengt hij fijntjes de filosofie van Duin & Kruidberg onder de aandacht.

“Wij willen onze gasten een betekenisvolle ervaring laten beleven. Dit streven realiseren wij door de DENK-waarden uit te dragen: Daadkracht, Eerlijkheid, Natuurlijkheid en Kwaliteit. Deze komen altijd terug in het product en in de instelling van ons personeel. Ook bij een afscheid zie je dat terug. Wij gaan uit van de wens van de overledene en nabestaanden. Vervolgens bedenken we mogelijkheden om dit moment nog specialer te maken.”