Paviljoen van de Dame

04/11/2016 Mark van Leeuwen

Differend, afscheid, uitvaart, Paviljoen van de Dame, afscheidslocatie

Ze was de eerste bruid die er trouwde. Samen met haar echtgenoot wijdde ze Paviljoen van de Dame in als locatie voor viering van bijzondere levensmomenten. Dat privilege had ze, want zij is de dame. Ik rij naar Paterswolde en ga op bezoek. Prangende vraag: Zou ze haar paviljoen ook bij afscheid kiezen?

“Ja, wat denk je. Natuurlijk!” Imogen Westerhof straalt als ik haar bij de entree in Boeddha-sfeer ontmoet. “Het leven vieren, samen met familie en vrienden, dat is waar we hier voor staan. Ons team is daar volledig op gericht. Op een mooie plek willen we onze gasten graag culinair verwennen. Ook bij een uitvaart, in gepaste vorm natuurlijk.”

Ik kijk rond en ben gecharmeerd. Van de gastvrijheid in het restaurant, van de passie in de keuken en van de schoonheid rondom de locatie. Dankzij de glazen puien is er overal uitzicht op het water, terras en nabijgelegen bos. Het interieur sluit aan. De fraaie combinatie van groen- en bruintinten straalt een-en-al warmte uit. Intimiteit is hier verzekerd.

Differend, afscheid, uitvaart, Imogen Westerhof, Paviljoen van de Dame, afscheidslocatie

‘Een afscheid mag wat mij betreft een weergave van het leven zijn. Als de persoon gek op schaaldieren was, dan serveren wij graag een kreeftenbisque met een goed glas wijn erbij’

Imogen Westerhof

“Voor een condoleance of herdenking nemen we de tijd”, vertelt Imogen. “Onze dames en heren zijn gewend om groepen mensen in stijl te ontvangen en ze mooie gerechtjes te serveren. Zowel bij een huwelijk als uitvaart wordt dat zeer gewaardeerd. Hier is de kaart. Het duurt natuurlijk nog heel lang voor het zover is, maar zal ik je laten zien wat ik voor mijn eigen afscheid zou kiezen?”

Paviljoen van de Dame

Groningerweg 19A, 9765 TA Paterswolde | 050 309 2934 | Imogen Westerhof