Wie zijn wij

De mensen achter het magazine

Bij Differend tref je een club van professionals. Vanuit verschillende disciplines zijn we bij elkaar gekomen om inhoud te geven aan een mensgericht magazine. Afscheid is het thema dat ons verbindt. Of we komen er in het dagelijks bestaan mee in aanraking, of we weten hoe het voelt om een geliefd persoon te verliezen.

We houden van verhalen. Het laten vertellen en in beeld brengen is waar we voor staan. Terwijl de één de deur achter zich dicht trekt om een interview te doen, of nog de woorden voor een column zoekt, is de ander bezig om de juiste plek voor een fotoshoot te vinden. Ook al zien we elkaar niet elke dag, qua stijl, beeld en toon zijn we altijd gelijkgestemd.

Daar we de tijd nemen, gaat het soms minder snel dan we willen, maar als er weer een mooi verhaal, artikel of profiel verschijnt, staan we met z’n allen te glunderen. En wat vinden we het fijn als de deelnemende mensen verrast worden door reacties, complimenten en steunbetuigingen. Dat is waarvoor we het doen. Elk dag weer. Wij zijn Differend.

Wij zijn Differend

Jouw verhaal

Afscheid is ons thema. Ben je nabestaande en wil je graag over een geliefd persoon vertellen? Of heb je nog maar kort te leven en zou je jouw levensverhaal wel willen delen? Stuur ons dan een bericht. We leggen het voor aan de redactie en geven je snel antwoord.

Stuur ons jouw verhaal